Ayrancılar Ortaokulu

Belgegeçer : 0 2325848061
WEB https://ayrancilarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Fevzi Çakmak Mah.Barış Manço Caddesi No 15 Ayrancılar TORBALI İZMİR
VİZYON : Öğrencilerin Türk Milli Eğitiminin genel ve özel amaçları ve Milli Eğitim İlkelerine uygun olarak; gelişen teknolojiyi yakından izleyerek ve kültürümüzden gelen yöresel işlerin yaşatılmasını; iş ve hizmet sektörüne uygun üretken bireyler haline gelmesini sağlamak.
MİSYON : Çağdaş yeniliklere açık, üretim çeşitlerini artıran üreten, ürettiklerini değerlendiren bireyler yetiştirmek.
BAŞARILAR : eklenecek

Öğretim Şekli :TEKLİ
Yabancı Dil : iNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis :
Ulaşım : İl Merkezine ulaşım ESHOT ve dolmuşlarla sağlanmaktadır.İzmir-Aydın yolunun üstünde olması nedeniyle 7/24 araç bulunmaktadır.
Yerleşim Yeri : Torbalı ilçesi Ayrancılar Beldesi genel olarak yoğun göç alan bir bölgedir.Bundan dolayı yeni yapılan bina ve yapılmakta olan bina sayısı fazladır.Gaziemir ilçesine yakın olmasından dolayı tercih edilen bir yerleşim yeridir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İzmir merkezine 40 km, Torbalı ilçe merkezine 10 km.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :